diumenge, 16 de novembre del 2008

Visca el futbol

Davant del millor equip de la categoria, així ho ha demostrat avui a Montilivi, els nostres jugadors han fet un dels millors encontres que recordem. Com diu en Raul Agné, jugant al cent per cent és molt difícil que ens guanyi ningú.
Quan el divendres dèiem que seria maco que el mosaic de globus fos el preludi d'una gran tarda de futbol, somiàvem amb el que ha sigut el dia d'avui, vosaltres heu aconseguit que el mosaic hagi estat un gran èxit, així han fet esment en directe per la radio, i tant el nostre Girona F.C. com l'Hércules ens han ofert una gran tarda de futbol. Als gairebé setanta articles que portem publicats a aquest bloc donem les gràcies a algú i és que de veritat que no tenim paraules per agrair-vos el recolzament que ens doneu tots els aficionats gironins.

Brindem pel nostre Girona F.C. com ho hem fet a la nostra seu un cop acabat el partit i us esperem a tots el proper diumenge a les 5 per viure una altra festa, seguint el partit, aquest cop per la radio.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Desde el Gol Nord es va veure un mosaic molt bonic. Felicitats i endavant!

Jordi Villain

Anònim ha dit...

Eooooooooo que peaso de foto,Ole!!! los inmortales del gerona.

Oscar Duarte ha dit...

Que Bien lo pasan .....
Enhorabuena por esos 3 puntos.
A seguir sumando

Anònim ha dit...

Esos globos... ¡Qué arte!

La Inmortal tenía que ser...

¡Vamos mi Girooonaaaa!

Anònim ha dit...

buenas, vosotros que estais tan puestos al dia con el club queria hacros una pregunta...sabeis cuando saldran las camisetas oficiales del girona f.c ? espero una respuesta amigos gracias y un saludo ... VISCA EL GIRONA!

Anònim ha dit...

Responent a la pregunta de les samarretes t'he de dir que encara no hi ha una data senyalada, de seguida que sapiguem quelcom ho publicarem.
Pepe