diumenge, 21 de setembre del 2008

Amb la mateixa moneda

El Girona FC va caure derrotat ahir a Montilivi per 0 a 1 contra la UD Salamanca en el primer partit que perd l'equip blanc-i-vermell aquesta temporada. El nostre equip va exhibir el seu joc habitual, caracteritzat per l'excel·lent ordre defensiu, però es va trobar amb un Salamanca molt ben posicionat a la gespa i amb molta més experiència de com afrontar aquest tipus de partits a la Segona Divisió A. Tot i que els jugadors gironins van esforçar-se de valent i van insistir en busca d'un gol, un cop arribat el primer dels visitants en una acció en la que els seus davanters van guanyar la partida als nostres defensors no van poder igualar el marcador.

De totes maneres i com ja ve essent habitual, Montilivi va presentar un gran ambient amb prop de 6000 espectadors a la graderia, que tot i mostrar-se tristos al final del partit per haver estatsuperat pel conjunt castellà van saber reconèixer la dedicació i l'empenta del conjunt gironí durant els 95 minuts que va durar l'enfrontament.

Ahir potser l'únic "gironí" feliç pel resultat va ser Sergio Pelegrín, jugador barceloní que va militar en la disciplina del conjunt de la nostra ciutat i que actualment juga al Salamanca. Des d'aquí li agraïm que accedís a fer-se una fotografía amb el president de la Penya Immortal Pepe Sierra i el tresorer Carles Fraixino.

1 comentari:

Oscar Duarte ha dit...

Que buena foto Pepe
Solo se perdio por la minima eso demuestra que el equipo esta en una buena linea .
Proximo partido se ganara