dimecres, 1 de febrer del 2012

Elx: un viatge pels qui no ens rendim

El desànim és un sentiment que amenaça perillosament amb contagiar a l'afició gironista arran dels nefastos resultats de l'equip al llarg del que portem de temporada, però ara es el moment pels que no entenem el significat d'aquesta paraula, pels que encara que plogui, faci fred o s'hagin de fer molts quilòmetres ens fa mal no poder patir al cantó del nostre Girona i donar-ho tot per ajudar-lo a guanyar.

Un cop més el club ha fet un esforç per permetre al seus aficionats més fidels puguin fer costat als jugadors blanc-i-vermells i anar a Elx només ens costarà 20 euros, incloent-se en aquest preu el desplaçament en autobús i l'entrada al partit. Els socis i amics de la Penya Immortal que vulguin acompanyar a l'equip hauran de dirigir-se preferiblement entre avui i demà a les oficines de Montilvi a fer el pagament de l'import marcat, identificant-se allà com a membres de la penya per tal de facilitar que puguem ser ubicats tots junts en el mateix autobús.

Estar amb el Girona fins i tot en els pitjors moments hauria de tenir alguna recompensa i aquesta és les amistats que fem arreu d'Espanya quan el seguim. A Elx hi tenim els companys de la penya Altzavares Nord i la resta d'associacions que conformen l'Agrupació de Penyes de l'Elx, amb els que ja la temporada passada vam compartir una fenomenal diada de germanor que aquest any tractarem de repetir.
Aquest tarannà de fer costat en els moments més complicats no és quelcom que els immortals fem servir només amb el Girona. Com a exemple tenim l'homenatge que hem preparat a José Sierra, pare del nostre president Pepe i soci de la penya des de fa molts anys, al qual estan convidats tots els amics de la família Sierra que desitgin mostrar-los el seu suport en aquesta difícil prova que la vida els hi ha posat per davant. L'acte consistirà en un dinar al Restaurant El Cabrit de Girona (a l'Avellaneda), amb un menú de 22 euros que començarà a servir-se a les 2 de la tarda. No hi falteu.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Todo el que pueda que viaje, nuestras opciones pasan por apoyar al equipo al máximo para que salga de la depresión en que se encuentra.

¡En las malas mucho más!

¡Adelante Girona!

Anònim ha dit...

ANIMO GIRONA, HAY QUE SALIR DE ESTA, Y TODO EMPIEZA POR GANAR A TODO UN ELCHE, HAY QUE JUGAR EL PARTIDO CON CABEZA!