dilluns, 12 de setembre del 2011

A la xarxa

Tot i que ahir el Girona FC només va poder fer un gol ahir, dues van ser les pilotes xutades per gironistes que van acabar a les xarxes de Montilivi. La primera, la de tot un clàssic de la defensa blanc-i-vermella, Migue, que va rememorar aquell gloriós partit contra el Ceuta marcant l'empat contra el Valladolid. La segona la del soci de la penya i amic Félix Sierra, que en una jornada plena de sort va guanyar el sorteig celebrat en la cursa organitzada per l'Atletisme Girona ahir al matí i va tenir la oportunitat de participar en el concurs de llençaments des del centre del camp de la mitja part.

Amb els ànims de la resta d'immortals (als qui va saludar efusivament), en Félix no va fallar i es va emportar el premi: gaudir un cap de setmana d'un fantàstic tot terreny d'alta gamma. Enhorabona!

Ahir vam tenir la sort de comptar amb la companyia del grup Percussió Ganxona, amics del gran Toni Valldeperas de la Penya Guíxols - Costa Brava. Aquest conjunt de joves va animar el nostre bloc amb els seus timbals i instruments i va mostrar molt d'interés en acompassar els seus ritmes als de les nostres cançons de suport al Girona.

Pel que fa al joc, vam veure sens dubte els minuts més seriosos de l'equip en el que portem de temporada, dominant en tot moment a un Valladolid que arribava a Montilivi amb un impresionant balanç d'onze gols a favor per cap rebut en els tres partits oficials disputats fins al moment entre Lliga i Copa del Rei. Una llàstima l'acció del 0-1, una de les poques aproximacions amb perill dels visitants en tot el partit. La línia de crear moltes ocasions de gol va continuar, amb un paper destacat de Dani Nieto i algunes errades en la definició de Coro, que no amaguen el seu esforç per aportar coses en el seu debut com a gironista.Començàvem aquest article parlant de xarxes i l'acabarem igual, tot i que el les que tractarem ara seran d'un altre tipus. La Penya Immortal Girona ha estrenat recentment presència a les principals xarxes socials del moment: Facebook i Twitter (@immortalgirona). De fet, en aquesta primera ja comptàvem amb un grup privat, però el que hem fet ha sigut deixar-lo com a zona exclusiva per a socis i crear una nova pàgina oberta a tots els aficionats del Girona. Des d'ambdues plataformes anirem informant de l'actualitat de la penya i de la de l'equip en general. No dubteu en unir-vos-hi, Internet és gironista!