dissabte, 28 de desembre del 2013

Els torrons

Parlàvem en entrades anteriors de la gran qualitat humana de Ricardo Rodríguez i el dia 21 ens la va tornar a demostrar. En un gest sorgit d'ell mateix, l'entrenador va posar-se en contacte amb el nostre president per comunicar que desitjava acomiadar-se personalment dels membres de la Penya Immortal Girona. Una trentena de socis ens vam aplegar al Restaurant 106 per rebre'l com es mereixia, acompanyant-nos també altres gironistes com l'Effah (el popular "Siusplau") i un representant de l'equip tècnic amb el qual en Ricardo i en Miguel Ángel treballaven al Girona.
 
Tot gaudint d'unes delicioses tapes preparades per en Manolo, vam parlar dels factors que han conduit a la destitució i dels sentiments de Ricardo, que són els d'un gironista més que desitjava fer feliç a la seva afició. I això de gironista no ho diem de cara a la galeria, ja que va tenir paraules d'agraïment i record a la seva etapa anterior al club, la de l'ascens a Segona B aconseguit a Alcalá de Henares, i ens va recomanar sobre totes les coses a fer pinya amb el nou tècnic, Javi López. Li farem cas, la sort d'en Javi serà la del Girona i ens interessa que li vagi el millor possible.
L'endamà, curiosament, els immortals vam tornar a trobar-nos amb Ricardo Rodríguez. Des de la secció de futbol sala del Girona FC se'ns va demanar que anéssim a Pont Major a animar al cadet en el seu partit de Copa Catalunya contra el Sant Joan de Vilassar (7-1 pels gironistes). Resulta que el fill de l'entrenador juga en el conjunt blanc-i-vermell i al acabar el partit se li va fer un petit homenatge juntament amb la seva família, ja que els Rodríguez tornaran a terres asturianes en breu.
Avui tindrem una gran tarda a la nostra seu. Primer, com deien Tip i Coll "hablaremos del gobierno". A les 17:00 hores hi ha prevista l'Assemblea General Ordinària corresponent al 2013, en la que s'exposarà als socis de la Penya Immortal la situació social i econòmica de la nostra entitat. Un cop acabada la reunió, cap a les 19:00 hores, engegarem una activitat que esperem que esdevingui un autèntic clàssic de la penya durant els pròxims anys: la Quina de Nadal. Pernils, cava, dolços, marxandatge blanc-i-vermell... i un ambient immortal que no et pots perdre! Recorda portar la teva samarreta o bufanda del Girona per donar color: no hi ha millor amulet!
Entre el batibull institucional amb el canvi de president (desitgem la millor de les sorts a Francesc Rebled al capdavant del Girona) i d'entrenador, sembla que també hi ha hagut temps per recuperar velles essències. En l'habitual reunió bisetmanal de l'àrea social amb les penyes que va celebrar-se ahir a les oficines del club, se'ns va comunicar que s'ha decidit que els pantalons del primer uniforme del Girona FC tornin a ser blaus com ho han estat al llarg de la major part de la història del nostre equip. D'ençà de l'entrada de Nike com a proveïdor tècnic la temporada 2011/2012, i sense demanar l'opinió als aficionats, algú va decidir carregar-se dècades de tradició i posar-los vermells. Ni Luanvi ni Kedeké havien corregit l'error fins ara, però sembla que des de la directiva algú ha decidit recuperar la nostra identitat com a club i deixar de ser esclaus de les marques. Confiem que aquesta estima pel Girona de tota la vida marqui a partir d'ara les línies d'actuació dels qui manen a Montilivi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Se sabe algo sobre posibles desplazamientos del girona esta temporada? gracias!!!

Penya Immortal Girona ha dit...

Sabadell y Barcelona seguro.

Iremos informando.